Пенев скача срещу Боби Михайлов заради обещани 500 хил. евро

500 000 евро са обещани на Любослав Пенев, за да извади томахваката срещу настоящия президент на БФС Борислав Михайлов, твърди „Меридиан Мач“. Преди месец легендарният нападател заряза треньорския пост във втория отбор на Валенсия и се хвърли да става шеф на футбола у нас.

Пенев обаче нямало да прави това безплатно, защото финансовото му състояние изисквало спешни и големи постъпления. Бившият футболист щял да получи обещаната сума независимо от крайния изход на изборите. Любо се надявал, че постът ще му осигури и 500-те хиляди лева, за които има заведен иск срещу БФС.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.