Официално: ЦСКА-София с първо ново попълнение

ЦСКА-София подписа с нов футболист. Това е 27-годишният холандец Роланд Алберг, който е юноша на АЗ Алкмаар. Халфът парафира за 2 години, а контрактът му влиза в сила от 1 януари 2018 година. Първият си професионален договор в своята кариера подписва с Екселсиор, но е изгонен след скандал.

Алберг е играл още в турския Елазъгспорт и холандския АДО Ден Хааг, а от 2016 година до сега беше част от американския Филаделфия. На терена може да се подвизава като атакуващ полузащитник и крило.
Роланд Алберг е защитавал цветовете на холандския национален отбор до 18 и 20 години.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.