Невероятен скандал: Левски уличи бившия си капитан и спортен директор в кражба

Невероятен скандал избухна на “Герена”. Ръководството на Левски излезе с официална декларация, насочена срещу бившия капитан и доскорошен спортен директор на отбора Станислав Ангелов. На стадион “Георги Аспарухов” уличиха Пелето във финансови злоупотреби при управлението му на школата на 26-кратните шампиони на база “Раковски”.

Според босовете на “сините” Ангелов “събира такси, които не отчита, възпрепятства работата на служителите на Левски и блокира дейността, като дори необходимата екипировка стои на склад и не може да бъде раздадена”.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.