Най-чаканият боксов дуел завърши изненадващо противоречиво

Канело Алварес и Генади Головкин се изправиха един срещу друг пред наелектризирани пълни трибуни на „Т-Мобъл Арена“ в Лас Вегас и пред милиони пред телевизорите в най-дългоочаквания боксов дуел от дълго време насам.

И въпреки че битката имаше потенциал да бъде най-знаковата за века, не завърши с нокаут, както мнозина очакваха и предричаха. Независимо от това, никой в залата или пред малкия екран не очакваше съдиите да насрочат равенство (!) – 118-110 за Канело, 115-113 за Головкин и 114-114 в картата на реферите.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.