Марез намигна на „вълците“: Искам да преговарям с Рома

Рияд Марез потвърди желанието си да преговаря с ръководството на Рома, но само при положение, че Лестър се съгласи да продаде един от най-добрите си футболисти. „Вълците“ считат алжирския национал за идеален заместник на напусналия в посока Ливърпул – Мохамед Салах, но шефовете на „лисиците“ държат да получат 40 млн. евро, за да се разделят с атакуващия халф.

„Рома е страхотен клуб, с който искам да преговарям, но не мога, докато няма сделка с Лестър“, заяви самият Марез пред „Скай Спортс“.

„Джалоросите“ вече изпратиха две официални оферти за алжиреца, които обаче бяха отхвърлени. Според последните информации ръководството на Рома не се отказва и ще предложи 35 милиона, доближавайки се до исканата от английския клуб сума.

„В Лестър знаят какво мисля, но аз ще продължа да давам най-доброто от себе си за клуба, както съм го правил винаги. Разбира се, хубаво е, когато името ти е свързвано с големи отбори, но за момента аз не съм разговарял с никой, тъй като нито една оферта не е приета. Има още един месец от трансферния период и ще разберем какво ще се случи.“, добави Марез.

През миналия сезон той отбеляза 10 гола и записа 7 асистенции в 48 мача за Лестър във всички турнири.