Ман Сити намери решение и за защитата на шампионите

Манчестър Сити се завърна на върха в Премиър лийг, след като победи с 1:0 шампиона Челси на „Стамфорд Бридж“. „Гражданите“ напълно заслужиха успеха си, който дойде след страхотен гол на бившия играч на лондончани Кевин де Бройне в 67-ата минута. Така селекцията на Пеп Гуардиола победи втори отбор от топ 4 от началото на сезона, след като преди няколко кръга разгроми и Ливърпул. Шампионът Челси пък вече изостава на шест точки от лидерите Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Еден Азар започна за първи път като титуляр за лондончани в двубой от Премиър лийг през този сезон. Антонио Конте беше направил две промени в сравнение с двубоя с Атлетико Мадрид през седмицата. Давид Луис пропусна дербито заради наказание, а Виктор Моузес бе оставен на скамейката за началото. Вместо тях стартираха Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен.
Джосеп Гуардиола не можеше да разчита на своя голмайстор Серхио Агуеро, който е със счупено ребро след автомобилна катастрофа. Вместо него започна Рахим Стърлинг. Банжамен Менди също е аут за месеци напред. Фабиан Делф влезе в ролята на ляв краен бранител.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!