Манолев ще е капитан срещу Франция

Треньорският щаб на националния отбор ще повери капитанската лента на Станислав Манолев. Той ще изведе тима като официален лидер заради отсъствието на Ивелин Попов и Светослав Дяков, който не попада в плановете на Петър Хубчев във втори пореден лагер-сбор. Така Манолев е футболистът с най-много мачове за “трикольорите” от всички, които са на разположение – 50. Само Попето е с повече – 71.

Тъй като ситуацията е извънредна и изборът е само за този двубой в тима няма да има сериозно обсъждане. Освен това и другите най-опитни в състава – Петър Занев и Николай Бодуров, са се застъпили за Манолев да е капитан.

От състава в момента отсъстват и другите големи претенденти за лентата. Николай Михайлов е без отбор, след като напусна турския Мерсин, а Владо Стоянов лекува дългосрочна контузия, след като получи травма именно по време на лагер с националите.

Освен, че ще получи капитанската лента, мачът с Франция ще е специален за Манолев и поради друга причина. В този двубой той ще се изравни по мачове за представителния отбор с легендата Борис Гаганелов. Бившият защитник на ЦСКА има 51 участия с екипа на България. Рекордьор по участия е Стилиян Петров със 106 мача, следван от Борислав Михайлов със 102 и Христо Бонев с 96.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.