Лудогорец предлага нов договор на Терзиев

Лудогорец преговаря с Георги Терзиев за неговия нов договор с клуба. Настоящият контракт на бранителя изтича в края на сезона, но желанието на шефовете и треньора Димитър Димитров е той да бъде подновен. Самият Терзиев иска същото. Макар да не е твърд титуляр в състава на „Орлите“, той играе доста мачове в първенството и дори е записал повече срещи от Козмин Моци. 25-годишният национал бе купен от Черноморец (Бургас) през 2013 година. Той дойде с големи надежди в Разград, най-вече заради големия си потенциал. Контузии обаче му попречиха да покаже какво може. Въпреки това Терзиев получава шанс при всички треньори в клуба, като почти винаги е трети избор за централен бранител.

Нови договори с Лудогорец вече подписаха Джоди Лукоки и Вирджил Мисиджан. Същото се очаква съвсем скоро да стори и капитанът Светослав Дяков. Преговори за подновяване на контракта се водят и с Клаудиу Кешерю. Румънецът смекчи тона. Преди два месеца той не виждаше бъдещето си в Разград, сега обаче заяви, че не му е чужда идеята да остане още година или две в Лудогорец.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.