Левски, ЦСКА-София, Лудогорец и Славия се включиха в благородна инициатива

Левски, ЦСКА-София, Лудогорец, Славия и други родни отбори се обединяват в името на доброто. Клубовете дариха фланелка за благотворителен търг, средствата от който ще отидат за малките Влади и Паолина от Монтана.

Защитникът на шампионите Георги Терзиев дари фланелката си от мача с Истанбул Башакшехир. Васил Панайотов от Левски също дава екип, който е с подписи на всички играчи в клуба. От ЦСКА-София дадоха фланелка с номер 11 и също с автографи на всички футболисти. Това сториха и от Славия. Очаква се в благотворителната инициатива да се включат и още от родните елитни клубове.

В благородната инициатива се включиха също така вратарят на националния отбор Николай Михайлов, нападателят на Лозана – Валери Божинов, както и други български играчи в чужбина. Техни екипи също ще бъдат пуснати на благотворителния търг.

Кампанията за набиране на средства за Влади и Паолина бе започната от спортния журналист от Блиц – Юри Славчев, и неговите партньори от „B.H. Wear”.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.