Левски рестартира срещу Верея в Стара Загора

След бурните събития около името на новия треньор в Левски днес „сините“ са връщат към обичайната си работа – да играят футбол. 26-кратните вицешампиони, които от вторник ще бъдат поети от италианеца Делио Роси, едва ли ще покажат много различно от познатото лице в днешния мач срещу Верея в Стара Загора, който е с начален час 18:45.

„Сините“ няма да бъдат водени от Николай Митов, а от асистента му Асен Букарев. Вариантите пред него са или да не прави промени спрямо състава, победил Витоша Бистрица с 2:0 на „Герена“, или да се опита да изненада колегата си във Верея Илиан Илиев. Възможно е Букарев да пусне от първата минута французина Габриел Обертан, който дебютира срещу бистричани. Атаката ще се води от Серджиу Буш, а Жуниор Мапуку отново ще е резерва.

Заралии ще действат подчертано дефанзивно, за да избегнат нова крупна загуба, както срещу Черно море. Илиев няма да може да разчита на Иво Иванов, Селим Керкар и Милен Танев, които са контузени. Най-вероятно Верея ще започне със същите стартови 11, на които заложи срещу Етър в предишния кръг.
Двата тима са играли два пъти на ниво Първа лига, като Левски има две победи с голова разлика 5:0.

Вероятни състави:

Верея: Аргилашки, Илиев, Енчев, Бен Джемия, Слаев, Балд, Бенгюзов, Фенуш, Елиаш, Йорданов, Андонов.
Левски: Митрев, Орачев, Пиргов, Ангелов, Цветкович, Рошу, Панайотов, Вутов, Гомес, Прохазка, Буш.