Левски на крачка от още един впечатляващ трансфер

Левски е направил оферта на френското ляво крило Никола Морис-Беле, съобщава Sportmag.fr.
32-годишният Морис-Беле е свободен агент, след като договорът му с Бордо изтече през юни.

Той има над 300 мача във френския футболен елит за Монако, Седан, Сошо и Бордо, а в момента си търси нов отбор.

Левски и клуб от Австралия са потърсили играча, но той не бърза с решението си за бъдещето.

„Вече съм минал 30-те и трябва внимателно да преценя. Зависи какво ще ми бъде предложено. Желанието ми е да играя в Лига 1 или Лига 2. Чувствах, че отборите, които ме потърсиха, наистина искаха да ме привлекат. Но аз искам да подбера най-подходящото за мен. Искам да намеря удоволствието от играта на първо място, но решението, което взема, ще бъде решително до края на кариерата ми“, коментира Морис-Беле.

Левски по-рано през седмицата привлече друго ляво крило Жерсон Кабрал от Бастия.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.