Крушарски: Загорчич защо не каза на момченцето си да не се занимава с публиката, идваше ми и аз да го шамаросам

Собственикът на Локомотив (Плводив) Христо Крушарски гостува в предаването . Босът на “смърфовете” коментира вчерашния инцидент, при който вратарят на Славия Антонис Старгиакис бе замерян с бутилки и прътове от трибуна “Бесика”. Шефът на тима от “Лаута” е категоричен, че предметът, който летя към 18-годишния страж на “белите”, не е бил метален. Освен това Крушарски заяви, че Стергиакис е предизвикал феновете и сам си е виновен за реакцията срещу него.

“Прътът, който беше изпратен към терена, не е метален. PVC тръба от знаме е и категорично не е от желязо. Загорчич да си вземе едни очила или далекоглед. Защо не си предупреди момченцето да не се занимава с публиката. Той ги предизвика. Аз бях пет минути там и имаше няколко ситуации, в които ми се искаше аз да ида да му ударя един шамар. Когато някой те предизвиква, се получават такива ексцесии”, каза Крушарски.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.