Изненадваща победа на Хамилтън в Сингапур, тотално фиаско за Ферари

Люис Хамилтън спечели Гран При на Сингапур, след като получи неочакван подарък от основните си конкуренти за титлата от Ферари. Двамата съотборници Себастиан Фетел и Кими Райконен се удариха след старта, като в инцидента бе въвлечен и Макс Верстапен от Ред Бул.

Така от първите обиколки до финала Люис бе необезпокояван при липсата на основните си конкуренти за титлата от Скудерия. С победата си днес Люис увеличи преднината си пред втория Фетел на 28 точки шест състезания до финала на сезон 2017 във Формула 1.

Състезанието за Гран При на Сингапур стартира в 15 часа българско време на мократа улична писта „Марина Бей“. От полпозишън стартира пилотът на Ферари Себастиан Фетел. Втори и трети на стартовата решетка са двата Ред Була с Макс Верстапен и Даниел Рикардо, а съотборникът на Фетел, Кими Райконен, е на четвърта позиция.

Във вчерашната квалификация Мерцедес не успяха да си извоюват място в челото и на старта днес Люис Хамилтън и Валтери Ботас ще са пети и шести. Всичко се обърка за пилотите на Ферари, които бяха големите фаворити днес и може би щяха с лекота да спечелят двойна победа, но Фетел и Райконен сами се извадиха от борбата днес.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.