Играл в Порто с Фалкао и Хълк се присъедини към ЦСКА-София

Португалецът Андре Филипе Алвес Монтейро се присъедини към подготовката на ЦСКА-София в Сандански. Той играе като крило по двата фланга и има сериозна визитка и опит в родината си, където е записал 160 мача в Първа лига с екипите на Олянензе, Порто, Спортинг Брага и Рио Аве. През изминалия сезон офанзивният халф изиграва 19 срещи и вкарва 5 гола в шампионата на Саудитска Арабия с фланелката на Ал Фатех.

Във футболните среди играчът е известен с прякора си „Укра“. Футболистът ще премине първоначално различни физически и медицински тестове, тъй като през последните месеци се е възстановявал от контузия. Укра е роден на 16 март 1988 година и е продукт на школата на гранда Порто.

През сезон 2010/11 година е част от представителния тим на „драконите“, за които изиграва няколко мача и заедно с Фалкао, Хълк и останалите си съотборници печели шампионската титла, Купата и Суперкупата на страната, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има участие с юношеския национален тим на родината си до 19 години на финалите на Европейското първенство през 2007 година в Австрия. През пролетта на 2015 година получава повиквателна и прави и дебют за „А“ отбора на Португалия в приятелска среща срещу Кабо Верде.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.