Една година от фалита на ЦСКА

Датата 9-и септември остава в българската история и с фалита на най-успелия роден футболен клуб ЦСКА. Точно преди година излезе решението на Софийски градски съд, с което бе обявен фалитът на трикратния полуфиналист в Европа.

Всъщност решението на СГС можеше да се обжалва в срок от седем дни пред Софийски апелативен съд и едва тогава дойде официалният фалит, но в съзнанието на привържениците остана 9-и септември. Любопитно е, че на същата дата през 1948 година червеният отбор печели първата си шампионска титла.

Както е известно, след фалита активите на ЦСКА бяха оценени на 1,65 милиона лева, след което се пристъпи към търг за тях. Наддаването бе спечелено от фирмата „Ред Енимълс“ с оферта от 8 милиона лева в края на месец май. В момента обаче вървят процедури по възражения за разпределението на парите и сумата все още не е изплатена. Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.