Евро Лудогорец изненада звездите на Истанбул ББ и развали 34-годишна българска прокоба в Турция

Българският шампион Лудогорец стартира с 0:0 участието си в груповата фаза на турнира Лига Европа като гост на пълния със звезди тим на Истанбул ББ. Орлите изиграха много силен мач и при малко повече майсторство можеха дори да си тръгнат с трите точки, но в началото на втората част Жоао Пауло изпусна най-чистото положение в двубоя, когато не успя да реализира сам срещу вратаря.

Така Лудогорец развали 34-годишната прокоба български тим да не взима дори точка при гостуванията си в Турция и разби на пух и прах предварителните прогнози, че Истанбул ББ ще спечели без проблем своето домакинство, тъй като разполага с куп футболисти, играли в големи европейски отбори. В плейофния кръг на ШЛ пък само късметът им попречи да изхвърлят Севиля от груповата фаза на най-комерсиалния клубен турнир. Сред титулярите на домакините започнаха бившите футболисти на Арсенал Адебайор и Клиши, националът на Холандия и бивш играч на Ювентус – Елиа, турската легенда Емре Белозоглу…

В този мач наставникът на българския тим Димитър Димитров направи промяна в атаката на тима. Жоао Пауло стартира вместо Клаудиу Кешерю, а в предни позиции заместникът на Марселиньо отново бе Анисе. До Дяков в центъра на терена стартира Горалски, който направи дебют за орлите в Европа и до смяната си остави отлични впечатления.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.