Европейската футболна централа официално обяви въвеждането на няколко нови правила

Европейската футболна централа официално обяви въвеждането на няколко нови правила, които ще влязат в сила за следващите издания на Шампионската лига, Лига Европа и Суперкупата на Европа. Най-съществената от тези промени е добавянето на четвърта смяна, която може да бъде извършвана в продълженията на мачовете от елиминационните фази. Освен това всеки отбор ще може да разчита във финалните мачове за трите трофея на 12 резервни играчи, вместо на досегашните седем, които допълваха групата от 18 футболисти, записвани в разширения състав за конкретния двубой. С други думи – групата се увеличава на 23 играчи, които могат да бъдат използвани във финалните мачове. Това дава възможност на треньорите да имат по-голям избор в най-важните срещи на техните отбори за сезона.

Въвеждат се и нови начални часове. Повечето двубои в Шампионската лига ще започват в 22:00 часа българско време. По време на груповата фаза обаче две срещи във вторник и две в сряда ще стартират в 19:55 часа. Всички мачове от последния кръг ще се играят по едно и също време.

Срещите в Лига Европа до 1/8-финалната фаза включително ще започват в 19:55 и 22:00 часа. Двубоите от 1/4-финалите, 1/2-финалите и финала ще са с начален час 22:00.

Мачът за Суперкупата на Европа ще стартира по същото време. Тази година той ще се състои на 15 август в Естония.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!