Динамо (Киев) следи Десподов, потвърдиха в Украйна

Една от водещите спортни медии в Украйна потвърди, че Динамо (Киев) е набелязал крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов. Според местното издание на популярния вестник „Спорт Експрес“ 21-годишният талант е попаднал в трансферния списък на киевчани. В материала се уточнява, че той не е водеща опция, но ще бъде наблюдаван и занапред.

Десподов попадна в ползерението на спортния директор на Динамо Алексей Михайличенко с изявите си в контролата с Дзянсу (8:0), когато вкара хеттрик. Десподов игра и в спаринга с Динамо (0:0), когато пак беше следен от украинците.

„Тема Спорт“ се свърза по телефона с Михайличенко, но легендата на съветския футбол бе лаконичен: „Наблюдаваме много играчи, не бих искал да коментирам конкретни имена“.

Фоторепортаж матчу #ДинамоЦСКА (0:0) . „Получи се интересен и полезен мач и за двата отбора. Още обаче сме на ранен етап от подготовката и няма нужда от прибързани анализи“, добави Михайличенко.

Бившият плеймейкър е играл за Динамо (Киев), Сампдория и Рейнджърс, а с националния отбор на СССР става олимпийски шампион през 1988 година и сребърен медалист от европейското през същата година. Избран е и за Футболист на СССР за 1988 г.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.