Джош Онома ще играе като преотстъпен в Астън Вила

Младежкият национал на Англия до 21 години Джош Онома ще бъде преотстъпен от Тотнъм за един сезон в Астън Вила, потвърдиха от втородивизионния английски клуб. Онома беше част от състава на Англия, който стана световен шампион до 20 години това лято.

Халфът има 12 мача с екипа на „шпорите“ през миналия сезон, включително и един двубой в Шампионската лига срещу Байер (Леверкузен).

Астън Вила отпадна от Висшата лига през пролетта на 2016 година и завърши на 13-о място във втора дивизия 12 месеца по-късно.Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.