Гуардиола: Манчестър Юнайтед вече е отбор на Жозе Моуриньо

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи интригуващ коментар относно основните конкуренти на неговия тим в битката за челните места. Според него това са Манчестър Юнайтед, Челси и Тотнъм. Ето какво каза Пеп за тези отбори, които към този момент съставят топ 4 на Премиър лийг.

„Все още е едва септември. През миналия сезон отборът на Челси спечели 15 мача поред, беше непобеден дълго време и спечели лигата. Не с лекота, но все пак с разлика. Разбира се, през този сезон ще имат повече проблеми, защото трябва да играят на всеки три дни, което е много по-сложно. Имаме обаче и Юнайтед, а освен това виждаме, че отборът на Хари Кейн всеки път вкарва по два-три гола. Виждаме, че Манчестър Юнайтед вече е отбор на Жозе Моуриньо. Виждаме го в единоборствата, в това колко са бързи на контраатака. Вече са уверени, че могат да играят по този начин. Ще бъде много трудно. Ще гостуваме на „Олд Трафорд“, на „Уайт Харт Лейн“ (б.ред. всъщност на „Уембли“, където Тотнъм играе домакинските си мачове през този сезон), на „Емиратс“ – няма значение, трябва всеки път да се опитваме да печелим. Съперниците също са добри, но ние ще се опитваме“, коментира Пеп.

В момента Манчестър Сити е на първо място с един отбелязан гол повече от градския си съперник.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.