Гризман за мача на “Васил Левски”: Все едно играхме с Германия на 1/2-финал, бяхме войници

Голямата звезда на френския футбол – Антоан Гризман, направи доста любопитно изказване след успеха на “петлите” в София с 1:0.

“Чувствах се както срещу Германия в полуфиналите на Евро 2016 на “Велодром”, където бихме с 2:0. Доволен съм от мача, който изиграхме, бяхме истински войници на терена.

Затрудниха ни, но ние сме бойци, заяви футболистът на Атлетико Мадрид.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.