Владо Стоянов започна раздвижване на крака

Националът Владислав Стоянов е започнал да раздвижва крака си. Вратарят отсъства вече дълго време, след като се нарани по време на лагер на държавния ни тим за световните квалификации. Стражът на Лудогорец прекарва времето си между клиниката в Барселона, където се лекува, и такава в София, където прави раздвижването.

Оптимистичната прогноза за него е да започне евентуално зимната подготовка с Лудогорец. В противен случай ще трябва да изчака до лятото, за да се появи отново на вратата.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.