Български съдия на мача Антъни Джошуа – Кубрат Пулев

Български съдия ще получи наряд за битката за световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, научи bTV.

Той ще бъде поканен лично от управата на Британския боксов борд за контрол (British Boxing Board of Control). Като върховно ръководно тяло на професионалния бокс в Обединеното кралство, на него се пада отговорността да избере реферите за събитието на 28-ми октомври в Кардиф.

Главен арбитър на двубоя на „Принсипалити стейдиъм“ в столицата на Уелс обаче ще бъде британец. Британец ще бъде и още един от общо четиримата рефери. Последният от тях задължително ще бъде избран от националност, различна от тези и на двамата боксьори.

„Според правилника ни, главният арбитър ще бъде задължително представител на Великобритания. От там ще бъде и още един от съдиите. Останалите двама са разпределени така: един избран от страната, от която идва претендента за световната титла и един, който да бъде неутрален. Работим по тази формула в 95% от двубоите“, издава в интервю пред телевизия „Скай спортс“ Робърт Смит – генерален секретар на Британския боксов борд за контрол.
За втори път в 9-годишната си професионална кариера и за втори през последните 3 години Кубрат Пулев (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) се изправя в директен сблъсък за пояса на световен шампион в тежка категория – най-престижното отличие в бокса. Пояс, известен в историята като Пояса на великия Мохамед Али.
Антъни Джошуа (19 мача, 19 победи, 19 с нокаут) в момента е носител на три пояса на световен шампион в „кралската категория“ -WBA (Световна боксова асоциация), IBF (Международна боксова федерация) и IBO (Международна боксова организация).

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!