Ботев Пд с остра реакция заради „изкусен симулант“

От ръководството на Ботев (Пловдив) скочиха срещу шефа на съдийската комисия – Петър Петров. Поводът бяха думите на бившия страничен рефер, който определи Виана като „изкусен симулант“.

Вижте съобщението, което бе публикувано на сайта на „канарчетата“:

„Изненадани сме от решението на г-н Петров да коментира действието на нашия състезател, тъй като подобно поведение не е практика в българския футбол.

Считаме за редно председателят на Съдийска комисия да работи за повишаване нивото и качеството на българското съдийство, а не да дава публични определения на футболистите.

Не приемаме подобни квалификации по адрес на наши играчи. Надяваме се, че конкретният случай ще остане изолиран и в бъдеще няма да се повтаря.В много от мачовете на „Ботев“ през годините отборът ни е бил неволно облагодетелстван или ощетяван от решения на арбитрите. Наясно сме, че на съдиите често се налага да взимат решения в сложни ситуации, поради което намираме грешките им за част от играта. Дори във футбола на най-високо ниво редовно ставаме свидетели на неточни съдийски отсъждания, но не и на подобни квалификации от страна на отговорни фактори.

ПФК „Ботев“ ще продължи да проявява уважение към съдиите и противниците, както и да се въздържа от публични коментари на действията им, каквато е практиката на Клуба в последните години“.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.