Божинов бе потърсен от босненското издание

Българският нападател на Риека Валери Божинов бе потърсен от босненското издание , за да деде своето мнение преди днешната контрола между “трикольорите” и Босна в Разград.
“Като българин се надявам, че България ще спечели, въпреки че това е само приятелска среща. Но в момента Босна има по-голямо индивидуално качество. Достатъчно е да споменем Миралем Пянич и Един Джеко, които играят в Италия на високо ниво.
Със сигурност и България има качествени играчи. Най-голямата заплаха е Ивелин Попов. Той е капитанът и най-добрият играч на националния отбор.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.