Боби за опозицията: Идеи няма, само плюене! Готвим се за победа на Конгреса

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за пореден път не пожела да навлиза в детайли и коментира считания за основен негов конкурент на предстоящия през февруари Конгрес – Любослав Пенев. Босът на футболната ни централа бе лаконичен по темата, като заяви, че единственото, което е чул и видял до момента от екипа на Ел Голеадор, е плюене. Михайлов обяви, че се готви за триумф точно след месец, и изненада приятно професионалните клубове у нас, като заяви, че парите от телевизионните права ще им бъдат преведени до няколко дни.

“Няма да коментирам опозицията. Досега идеи не съм видял, само плюене. От тук нататък никой от нас няма да говори по темата. Опозицията може и да се разрасне, може и да намалее. Ние се готвим да спечелим Конгреса и цялото ни внимание е насочено натам. Ако спечеля, ще продължа да разчитам на по-голяма част от настоящия Изпълком”, сподели президентът на БФС след днешната среща на високо равнище. “Мисля, че сме направили немалко във всяко едно естество.

Да има 63% ръст на бюджета, без да сме се класирали на голям форум, е нещо огромно. На 16 февруари ще се гласува нов 4-годишен бюджет, като всички делегати ще бъдат запознати с него. Очакваме ръст всяка една година. Работим за доброто на клубовете. В техен интерес се споразумяхме с фирмата, която държи телевизионните права, до седмица да им преведе парите, за да могат да проведат нормална зимна подготовка и да са подсигурени за пролетта”, допълни още Боби. “Не съм изненадан от факта, че Левски издигна кандидатурата ми. Цялото ми семейство е свързано с клуба, а и не виждам с какво съм му попречил през годините, че да има нещо против мен. Много пъти съм го казвал – фенове и медии не печелят конгреси. Те имат право да са срещу когото решат, но дадена кандидатура се издига от клуба след съответните процедури и по решение на ръководството”, каза още настоящият ръководител на футболната ни централа.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!