„Билд“ сравнява „Лудогорец Арена“ с най-модерните стадиони

„Местата за журналисти на „Лудогорец Арена“ са на такова високо ниво, че малко от модерните стадиони в Германия могат да се сравняват с тях. Столовете са тапицирани, за краката има достатъчно място, за да се чувстваш комфортно при писането“, написа Ерик Петерс, репортер на най-тиражния германски вестник „Билд“ след двубоя на Лудогорец с Хофенхайм в Лига Европа.

Журналистът отбелязва, че българският отбор е впечатлил не само с условията на трибуните, но и с представянето си на терена. В пътеписа на хер Петерс обаче няма положителни думи за хотела, в който германските репортери отседнали. Той бил неприятно изненадан от банята, в която нямало удобства и бързо се наводнявала. Петерс съжалява и за дъждовното време в България.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.