БЕЛЧЕВ: НЯМА ДА ПОДЦЕНИМ СЕПТЕМВРИ, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ПОБЕДИ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев призова футболистите си за максимално спокойствие и концентрация преди предстоящото утре вечер гостуване на Септември (София) в среща от 5-ия кръг на Първа професионална лига.

Столичният сблъсък на “Васил Левски” започва в 21:00 часа, а в него “червените” ще търсят трети пореден успех в първенството.

“Очаквам отборът да е здраво стъпил на земята и това, че сме победили в две срещи с добра игра и добър резултат, да не ни изиграе лоша шега. Футболистите ми, без значение кой е съперникът срещу нас, се стремят да подходят максимално спокойно и концентрирано, за да вземат трите точки. Познаваме добре състава на Септември, който притежава няколко опитни футболисти”, коментира пред официалния сайт на “червените” Белчев.

“Няма да подценим противника, а още от самото начало ще бъдем агресивни спрямо него. Най-важният мач е предстоящият. Това го повтарям постоянно. Надявам се, че футболистите ще го осъзнаят това. Разбира се, че е притеснително, че допускаме толкова много попадения. Работим в тази насока и се надявам в най-скоро време да изчистим грешките в защитата”, допълни още старши треньорът на ЦСКА-София.