Антъни Джошуа и шампиона Джоузеф Паркър

Дългоочакваният обединителен двубой в тежка категория между световния шампион на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа и шампиона на WBO Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф (Уелс).
Срещата Джошуа – Паркър ще бъде едва втората обединителна битка в историята на тежка категория между двама непобедени шампиони.
Този следобед британската суперзвезда допусна медиите в тренировъчния си лагер, като демонстрира убийствена форма преди най- голямото предизвикателство в досегашната си кариера.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!