Легенди на Барса – Приятели на Стоичков 0:0

Легендите на Барселона и приятелите на Христо Стоичков играят при 0:0 в шоуто в Стара Загора. Нападението на българския отбор е впечатляващо: по крилата действат Камата и Емил Костадинов, а в центъра на атаката са Димитър Бербатов и Наско Сираков. Зад тях са магьосниците Йордан Лечков и Красимир Балъков. Начело на тима са други легендарни фигури – Димитър Пенев, Христо Бонев и Петко Петков. Двубоят започна в 20:10 часа.

Преди началото на срещата зрителите видяха тракийски танци на игрището, изпълнени от професионален фолклорен ансамбъл „Стара Загора“. След излизането на терена, Стоичков взе микрофон в ръка и заяви: „Този празник е за вас! И за тези малчугани, дано един ден и те прославят България, както го направихме ние. Не забравям откъде съм тръгнал. И не забравям как преди няколко години ме аплодирахте тук, когато бях начело на Ловеч“.

Последва националният хим на България и този на футболен клуб Барселона. След това кавалерът на „Златната топка“ подари фланелки на роднини на починалите легенди Георги Славков и Аян Садъков.

В началото звездите на „блаугранас“ започнаха по-активно, но в седмата минута Бербатов стреля опасно по посока на Хесус Анхой. За щастие на зетя на Йохан Кройф топката профуча покрай вратата. В 21-ата минута Бала напомни за най-добрите си дни, пускайки фантастичен пас към Емо Костадинов. Той обаче шутира покрай страничната греда.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!